Jelenlegi hely

Kézilabda sikerek a Bókayban

Kézilabda sikerek a Bókayban

Iskolánkban a Törpe Kézi SE keretén belül lehetőségük van az alsós fiúknak és lányoknak megismerkedni a szivacskézilabda sportággal. Ebben a tanévben 14 tanuló járt az edzésekre az első és 25 tanuló a többi alsós évfolyamból. Ezeken a játékos foglakozásokon a gyerekek megtanulhatják a sportág technikai és taktikai alapjait, fejlődik a mozgáskészségük, ügyességük, szabályismeretük.

A legügyesebb tanulók már egyesületben folytathatják a kézilabdázást, ahol leigazolt játékosként az MKSZ által szervezett kisiskolás bajnokságban vehetnek részt. Iskolánkból a fiúk közül négyen leigazolt játékosok a PLER-nél, egy a Fradinál, 11-en játszanak a TEMPO SE-ben és 3-an a Pénzügyőrben. A felső tagozatos lányok közül is több leigazolt versenyzőnk van, az alsósoknál 5 kislány játszik a TEMPO-ban.

A kerületi kézilabda és szivacskézilabda bajnokságban nagyszerűen szerepeltünk. Az I. korcsoportosok (2010-2011-es születésűek) első helyezést, a II. korcsoportosok (2008-2009) pedig második helyezést értek el. A felső tagozaton a III. és IV. korcsoportban is másodikak lettünk. Nagyon izgalmas, színvonalas mérkőzéseken sikerült ezt a szép eredményt elérnünk.

Mind a 39 résztvevő tanulónak gratulálunk, és szép sportsikereket kívánunk!

Ádám Mónika testnevelő