Jelenlegi hely

Igazgatói köszöntő 2002-ből

Kedves Látogató!

2002.09.20.

Köszöntöm az iskolánk honlapja iránt érdeklődőket. Nagy örömünkre szolgál, hogy lehetőség nyílik az egyik legkorszerűbb bemutatkozásra, weblapunk segítségével.

Célunk, hogy az ide látogatók állandóan frissített aktuális hírekhez, érdeklődésüknek megfelelő új információhoz juthassanak. Az információ értéke igen fontos lett életünkben, és kiemelt szerepe van egy közintézmény esetében. Honlapunkon segítséget próbálunk nyújtani iskolánk megismeréséhez. Nagy szeretettel ajánlom az iskola hagyományairól, történetiségéről szóló tájékoztatót, az iskola felépítését, tantárgyi rendszerét bemutató oldalakat! Figyelmükbe ajánlom továbbá a legfrissebb tudnivalókat, fontos időpontokat tartalmazó faliújságunkat. Sőt, írhatnak nekünk E-mailt is, kíváncsiak vagyunk a véleményükre!

Kedves Szülők! Októbertől lehetőség nyílik arra is, hogy gyermekeik osztályzatait az Interneten is "lekérdezhessék". Az érdeklődő szülők jelszó segítségével tájékozódhatnak a virtuális ellenőrző könyvből. Ezt a lehetőséget a TANTERMEK-OSZTÁLYOK oldalról lehet elérni. Az osztályzatokat, a tárgyhót követő 5 napon belül tudjuk frissíteni. Itt található még egy üzenő füzet és órarend is.

Reméljük, örömüket lelik az egyre gazdagodó információs anyagunk feltérképezésében! Jó "böngészést" kívánok:

Babák Sándorné 
igazgató