Jelenlegi hely

Iskolai email cím tanulóinknak

2020.03.23.

Ez egy 2018-as cikk. Senkinek sincs semmi teendője ezzel kapcsolatban. Arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy jelenleg ezzel senkinek semmilyen dolga nincs. Nem kell sehová regisztrálnia! A tanulók a már megkapott kódjaikkal tudnak belépni. Szülők felvételét a rendszer stabilitása érdekében nem támogatjuk. Kivéve, az SZMK által szervezett HELPDESK csoport tagjainak részére.

2018.08.30.:

Tisztelt Szülők!

A 2018/2019-es tanévtől kezdődően tanulóinknak lehetősége lesz az Office365 A1-es csomagjának használatára, aminek részeként @bokayarpad.onmicrosoft.com végződésű iskolai email címet kapnak.

A csomagnak köszönhetően a tanulók hozzájutnak a Word, Excel, PowerPoint online változatához. Ezek a programok közösen szerkeszthető dokumentumokat állítanak elő, így magas fokú együttműködést tanulhatnak a gyerekek. Továbbá felhő alapú tárhelyet kapnak állományaik megosztásához, virtuális osztályteremben tanulhatnak, online kommunikációt folytathatnak az Outlook levelezőprogrammal.

Ez minden 6-8. osztályos tanulónak automatikusan jár, mert az informatika tantárgy követelményeinek teljesítését megkönnyíti. Amennyiben szülőként ezt az online megjelenést mégis kategorikusan elutasítja, kérem ezt minél hamarabb jelezze írásban gyermeke osztályfőnökének! Természetesen a tantárgyi értékelésben ez nem jelent hátrányt.

Alsóbb évfolyamosok az osztályfőnökön vagy az iskolatitkáron keresztül igényelhetnek regisztrációt, amennyiben szükségesnek tartják.

Az elektronikus levelezés biztonsági kérdéseiről a tanulók informatikaórán többlépcsős tájékoztatást kapnak, de természetesen az otthoni beszélgetések is fontosak a témában.

A felületre az office.com oldalon tudnak a gyerekek bejelentkezni a kódjuk ismeretében, amit informatikaórán kapnak meg.

***

Tájékoztató az A1-es csomagról:

https://products.office.com/hu-hu/academic/compare-office-365-education-plans

Suszter Balázs