Jelenlegi hely

Nick Vujicic online előadása

Néhány hete csütörtökön – iskolánk által – az évfolyamunk részt vehetett egy online előadáson, amit Nick Vujicic tartott.

A férfi kéz, és láb nélkül született, de ma már mégis teljes életet él. Az előadás elején a Nem adom fel alapítvány tagjainak előadását is láthattuk. Számomra kicsit ijesztő volt, de jó volt látni, hogy másságuk ellenére is ilyen boldogok. Szerintem, ekkor mindenki elérzékenyült. Amikor jött Nick, és megkezdte a beszédét, nem úgy nézett ki, mint aki nem boldog, hanem egy vicces, életerős férfit láthattunk. Sok mindenről beszélt, de ami a legfontosabb volt számomra, hogy tartsunk ki, ne legyünk rosszindulatúak, és szeressünk. Nagyon tetszett, hogy mindenhez pozitívan állt. Örülök, hogy megnézhettük ezt az előadást, mert sok ember életét megváltoztathatja, és jobb életbe vihet minket. A végén, amikor mondta, hogy álljon fel, aki változtatni szeretne a jó érdekében, felálltunk mindannyian. Érdekes volt.

Remélem, ha lesz még ilyen lehetőség, iskolánk élni fog vele, mert nagyon jó volt, hogy meghallgathattuk ezt. Majdnem olyan jó volt, mintha találkoztunk volna vele. Lelkesítőnek éreztem, nagyon!

Mogyoróssy Eszter 8.b