Jelenlegi hely

Programozó verseny

A Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny első fordulójának központi feladatsorát iskolánkban 6 tanuló oldotta meg. A versenyre éveken át készülnek rendszeresen délutáni szakkör és otthoni gyakorlás keretében a gyerekek. A legalább 40%-ot elért megoldásokat kell beküldeni a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Tehetséggondozási Szakosztályához, közülük kerülnek ki a továbbjutók.

Nagy örömünkre mind a 6 tanuló teljesítette ezt a szintet. Név szerint: Balogh-Szabó Levente 7.a, Fehér Helka 5.b, Fehér Benedek 8.b, Illés Balázs 5.c, Rudolf Zsolt 5.c, Suszter Bálint 5.b.

A második fordulóba meghívást nyertek 5-en, akik mind 90 % körül vagy fölött teljesítettek. A területi forduló március 9-én lesz, ahol a tét az országos döntőbe jutás.

Szorítunk Balogh-Szabó Leventének, Fehér Helkának, Fehér Benedeknek, Rudolf Zsoltnak és Suszter Bálintnak az eredményes szereplésért.

Minden versenyzőnek gratulálunk! A Logo programozás iránt érdeklődők a http://bokay.hu/node/227 oldalon olvashatnak a témáról bővebben. Aki szeretné kipróbálni a teknőc programozást szabadidejében, Suszter Balázsnál jelentkezhet.